Se mere herunder...

Andre kreative ting...

Elsker at bruge mine hænder og være kreativ, men jeg holder også utroligt meget af at fotografere - alt mellem himmel og hav :-)
- så her er også et lille udsnit af nogle billeder jeg gerne vil dele med Jer...

Hvis du søger Vejsdesign på Instagram - et billeddelingsprogram på mobil/internettet, hvor du kan se flere af mine egne favorit-fotografier - Tjek Instagram - download først Instagram-app'en på din tlf. - og søg efter Theofficialvejsdesign:-) - and please follow me;-)

Her på siden er der billeder af andre kreative ting jeg også har lavet... samt af smukke ting, blomster, søde piger med fint hår :-) o.m.a.

Måske billederne af kreativiteterne, kan give dig inspiration til selv at gå igang med pensel eller nål og tråd? - eller til at fotografere de ting du selv holder af.-)

Af kreative ting vil jeg fremhæve buksetaskerne - dem er jeg selv ret vild med, - de syes af gamle bukser i alle former for stoffer, - og kan pyntes med perler, filtbrocher, blonder eller smarte knapper...
Kun fantasien sætter grænser!

Pigesmykkerne i Hama-perler er også et hit - det skal prøves!  - Det er nemt og kræver ikke det helt store -
Se mere om hvordan du gør, kig på billedet af de kreative smykker til de søde pigebørn herunder :-)


Har du lyst til at prøve kræfter med selv at være kreativ, og har du spørgsmål til fremgangsmåde, materialer etc., er du velkommen til at sende mig en mail, - så vil jeg forsøge at råde dig efter bedste evne:-)

Glastingene er ikke til salg, men blot til inspiration - jeg har været på glaskursus hos www.tovesglas.dk 
- prøv et kursus hos Tove,- det er vildt spændende!!

Jeg har også en stor forkærlighed for gamle møbler, ting og sager og går ofte på jagt på markeder og i secondhand-butikker for at finde fine ting med sjæl og historie - specielt fransk vintage-stil er jeg også faldet for...

Som du kan se har jeg været igang med kameralinsen i min have - jeg elsker blomster og at fotografere dem. Jeg holder også meget af at male møbler og billedrammer, - det hele kunstfærdigt malet hjemme i mit eget køkken... Malerierne er for sjov - dvs. kun når jeg virkelig ikke har haft andet at lave :-)

Jeg har planer om at gå igang med at male nogle flere gamle møbler, jeg har anskaffet mig, - men det bliver når jeg ind imellem har en ledig stund til det... Gad vide hvornår det blir'?

 - kig på møblerne og bliv inspireret, - og engang imellem er der også et møbel til salg, og er du interesseret i at købe et af dem, inden jeg selv kommer igang med at slibe og male, er du velkommen til at kontakte mig på vibeke@vejsdesign.dk


*****************************

Dobbeltklik på de små fotos herunder,
hvis du vil dem i stort format...

Kreative hilsner

Vibeke

Vejdesign