21-11-2011

Startskuddet på julemesserne...

 

Søndag d. 20. nov. 2011 var vi, Eva og jeg med på julemesse med De Kreative Tøser i Billund som den første af 2 messer jeg deltager på i år med Vejsdesign.

Rigtigt mange flotte stande var fyldt til bristepunktet med lækre ting og sager, klar til at blive solgt på årets Kreative Tøser-messe og præcis kl. 11 blev dørene slået op og det myldrede ind med interesserede kunder der allerede virkede til at være i julestemning.

Vi var spændte og nervøse - havde arbejdet i døgndrift de sidste 14 dage for at blive klar til messen. Vi tænkte, kunne kunderne lide smykkerne fra Vejsdesign? - og det må vi sige ja! til - vi fik en forrygende start på messen med salg af årets hotte nyheder i keramik fra start til slut. Viklearmbåndene i keramik og øreringene gik som varmt bagerbrød :-)

De perfekte rammer i Billund Centret var klar til rigtig mange gæster og var godt planlagt af Ann, Anne Mette og Gitte fra De Kreative Tøser og hele set-uppet var perfekt - alt i alt en messe der trækker rigtig mange besøgende til. Flot arrangement - og ikke mindst med besøg af Lego workshops som bestemt var en succes for børnene også.

Alt i alt en rigtig god messe med mange besøgende og godt salg for os udstillere.

Vi glæder os til næste år.

Kreative hilsner

Vibeke Cool