14-07-2012

Fornyet energi:-)

Dejligt med et par ugers ferie med familien med total afslapning, solbadning og en "våd" kanotur på Le Hérault :-) under sydfranske himmelstrøg = ren fornyet energi :-)

Batterierne er fuldt ladet op og nye idéer til flotte smykker er opstået,- herligt!!

Hjemmesiden skal trimmes nu og nye varer lægges ind i løbet af næste uge... Engle- og dæmon-smykker præsenteres og den nye idé med salg af de flotte stjernetørklæder - fra danske Levinsky, bliver spændende at følge - tørklæderne fås i et væld af lækre farver - til den rigtige pris - og til (stadig) fragtfri levering i DK:-) Min yngste, Sidse på 8 år har lige valgt et flot mintgrønt tørklæde med stjerner - "jeg elsker den bare, mor" :-) Jeg selv er faldet pladask for det flotte koralfarvede tørklæde... men jeg kan også godt lide det orange.... og det sorte... Måske skulle man bare købe dem alle 3?:-)

Tørklæderne kunne jeg ikke stå for at prøve kræfter med, da jeg elsker, elsker, elsssssssssssssker stjerner!! og tørklæder!!:-) ... Jeg havde først ideen om selv at sy tørklæderne, - fandt også stoffet med stjernerne, men tiden til selv at sy dem er der bare ikke må jeg sande, men idéen kunne jeg ikke slå ud af hovedet, - hvorfor jeg har søgt højt og lavt for at finde de "helt rigtige" stjerne-tørklæder og det er lykkedes at finde dem hos en anerkendt dansk leverandør, Levinsky - Copenhagen, - Uha, det bliver så spændende:-)

Derudover kommer der nogle lækre, buttede emaljehjerter på øreringe i sterlingsølv til nok DK's billigste priser,- vel at mærke, når vi taler om sterlingsølv øreringe og ikke billigt blik :-)

Jeg glæder mig til at præsentere nyhederne for dig på hjemmesiden - kig forbi - og hvis ikke du allerede modtager mit nyhedsbrev? - så tilmeld dig og få nyhederne direkte pr. mail :-)

Stjerneglade smykkehilsner

Vibeke

Vejsdesign