10-09-2012

Smykkeparty er kommet for at blive!

Så er efterårets smykkeparties skudt igang!

Jeg havde fyldt bilen til bristepunktet med hele min party-udstilling og mødte spændt op til party i torsdags :-)

1. party her efter sommerferien var her lokalt i byen hos Mette - en rigtig dejlig aften med glade og humørfyldte kvinder, der ikke var bange for at springe ud i de lækre farver i keramiksmykkerne:-) og som også selv bød ind med at designe f.eks. en læderring med stjerner i forgyldt sterlingsølv, armbånd og fingerringe med blomster og stjerner og sidst men ikke mindst, - fik de også smag for de lækre stjernetørklæder og også de sidste nye tube-tørklæder fra Levinsky!

Når jeg holder smykkeparty, har jeg såvidt muligt grej med så jeg kan fremstille smykker på stedet, - det giver en dejlig atmosfære og tilfredse kunder, der såvidt muligt kan få deres designs med hjem samme aften:-) og så jeg har en fornemmelse af at det giver en ro til at prøve smykkerne at jeg arbejder stille og roligt, imens de selv kan sætte farver sammen, prøve, og ikke mindst hygge ind imellem, og man føler sig ikke forpligtet til at købe noget - Det sætter jeg selv stor pris på:-)

Efterårets parties fortsætter til først i november - det tegner godt:-)

Der er stadig få ledige datoer i oktober og et par først i november - så hvis du tænker på at holde party,- så skal du nok reservere inden længe:-)

Partyhilsner Vibeke