18-11-2012

Et gok i nødden! - og hvad så? .-)

Det har været en travl uge... - og må indrømme at det var et hårdt slag i mandags,- Vejsdesigns profil på Facebook blev lukket ned uden varsel! - Åbenbart pga. en konkurrenceregel jeg havde overset, - det var surt! - og så lige midt i forberedelserne til julemarkedet næste søndag med De kreative tøser!! Men en profil er også vigtig!! (-.-) Jeg måtte starte fra scratch og er nu godt på vej med en ny profil, - og det går allerede godt :-D takket være alle mine trofaste kunder, venner og kolleger, der deler på livet løs af mine oploads på Facebook : ) - det synes jeg rigtig godt om:-) - tak for det allesammen Hjerte- men det var da lidt af en bet da jeg var nået op på 400 likes på den lukkede profil,- men bare vent, jeg kommer igen!!

Denne weekend er A-week = Arbejdsweekend! - Idag og i morgen gemmer jeg mig i min hule - idag har alene stået på værkstedsarbejde... læder der skal skæres til, knapper der skal bankes i, armbånd der skal bindes og skilte der skal skrives og sidst, men ikke mindst, er mit smykketræ nu helt færdigt - er faktisk blevet superfint, hvis jeg selv skal vurdere. Det skal pyntes fint med smykker på julemarkedet og så har jeg mit lille grønne skab med - det er blevet rigtig præsentabelt og klæder de lækre farver i keramikken perfekt! I like!

- og ROSER til gemalen, han er GULD, - han har lavet ALT i dag, - været til håndbold med lillepigen, fået købt ind, været på lossepladsen, været i HIFI-klubben med en teenager og lavet aftensmaden,- jo jo,-) imens har jeg været næsten begravet i værkstedet, - lillepigen hjalp også lidt til med at fixe gaveposer da hun kom hjem godt forpustet , - søde tøs. Hun er så ivrig - tror hun elsker at hjælpe til og kan lide det lige så meget som jeg - det er dejligt! - hov, - jeg så da også et andet menneske, - havde forresten også lige en kunde i middags, der skulle bruge gaver, - altid dejligt, elsker kundekontakten i min lille biks. Sluttede arbejdet kl. 21 i dag, - det synes jeg er godt klaret,- har også nydt aftenen med familien min - de er det vigtigste Hjerte

Nå, kære blog - Det var alt for nu - kl. er 00.48 og dagen er slut - Ny A-dag i morgen - Godnat:-)