24-12-2012

Et år er nu næsten gået...

Mine tanker om 2012...

2012 har været et fantastisk år med min "lille butik Vejsdesign", - det er gået fremad fra første færd... jeg er helt forskrækket over den overvældende interesse... :-) - Jeg må indrømme jeg også er gået til den i 2012 - ved ikke lige hvor al den energi kom fra? :-) Jeg har brugt meget tid på Vejsdesign lige fra starten - også med finpudsning af hjemmesiden for at gøre den så indbydende og personligt og så meget MIG :-) som muligt! Det håber jeg, du også synes? - Jeg forsøger at sætte mit eget personlige præg på de smykker jeg laver og håber at du som kunde har en god og personlig købsoplevelse hos mig?

Det er ikke mængden der gør det for mig, - idet jeg har et ønske om at alle mine kunder oplever at "de ikke blot er een i mængden", - at de oplever et nærvær og individuel betjening på trods af at en stor del af mine ekspeditioner foregår via net-handel, men alligvel lægger jeg vægt på "den personlige mail" .-)

Mange kunder lægger også vejen forbi mit lille værksted - og det er superdejligt at have den direkte kontakt og mærke kundernes tilfredshed - og ofte får jeg gode ideer fra kunderne også, - det er dejligt!

Jeg synes 2012 har været et år i stjernernes tegn - gad vide hvad der venter i 2013? .-)

.... det var lige lidt strø-tanker fra mig til dig...

GLÆDELIG JUL OG ET GODT NYTÅR ØNSKES I ALLE Hjerte