02-02-2013

Varekurv i min bette butik er nu kommet... men der er laaaang vej!

Endelig! - 123 har oprettet en funktion med varekurv, - så nu skal jeg smøge ærmerne op og igang, - skal have oprettet alle varer særskilt fra scratch!! - og alle varer i hver deres farve og str., da der indtil videre ikke er et særskilt felt til at skrive farve/str. i!! UPS, - jeg var overbevist om at den var en del af en varekurv??! - men nej, desværre!!- Uha, - sådan et felt, SKAL jeg have!! Ellers skal jeg oprette f.eks. 30 farver i alle keramikdele, og i alle str. særskilt,-  det bliver til mange varer!! Har skrevet til 123 om de kan hjælpe, det håber jeg!!

Nå, men nu må jeg se hvordan det hele arter sig, - skal først lige være fortrolig med opbygningen og have et overblik over hvordan varegrupperne skal opdeles.

Spændende, - men det kommer til at tage lang tid... - I al fald regner jeg først med at være køreklar med varekurv-funktionen tidligst 1.5.,- hvis jeg er heldig,- håber derfor alle mine søde kunder vil være tålmodige og bestille via bestillingsformular med vare-nr. som de plejer - mon ikke de gør det? Cool- men en varekurv vil lette bestillingen, ingen tvivl om det, - og også lette arbejdsgangen for mig, - idet der nu kommer automatisk ordrebekræftelse, så kunderne allerede ved bekræftelses-mail kan overføre dét beløb de har købt for,- det bliver godt er jeg overbevist om!

Betalingsformen vil stadig være via bankoverførsel, selvom jeg får varekurv-funktion - det kører fint og stabilt :-)

Spændte smykkehilsner

Vibeke