Afhentning/køb direkte...

AFHENTNING AF DIN BESTILLING - eller KØB DIREKTE HOS MIG ER OGSÅ EN MULIGHED:-)

Ønsker du selv at hente din bestilling hos mig - eller få taget mål - eller ønsker du og en veninde evt. at kigge forbi mit "lille værksted" for at handle, er du/I også velkomne til dette, - jeg har dog IKKE nogen stor fin smykkeudstilling, men har dog mange modeller produceret, der er klar til salg:-)

Besøg i værkstedet er dog kun efter nærmere aftale!- tak:-)

SMS gerne på mb. 22553616 for en aftale - dog gør jeg opmærksom på at jeg primært forsøger at samle afhentninger/direkte køb  tirsdag/torsdag eftermiddage fra kl. 16.00 til 17.00

 OBS! Har du aftalt en tid til et besøg i mit værksted, bedes du venligst overholde det aftalte tidspunkt, da jeg altid samler mine kunder, så de kommer "i rap" - Tak for din forståelse:-)

Bemærk: Jeg tager IKKE IMOD DANKORT-BETALING - men gerne betaling via Mobile Pay, Swipp eller kontant betaling :-)

************************************************* 

Da mit værksted ikke er ret stort, har jeg desværre ikke plads til at vise dig hele mit sortiment, når du kigger forbi - men kig ind på hjemmesiden - dér viser jeg hele sortimentet - og find også inspirationen her:-) - dog forsøger jeg i videst muligt omfang at have de fleste nye og gængse modeller færdigproduceret til salg i værkstedet...

Er der et bestemt smykke du ved du vil købe, - er du også velkommen til at bestille det via webshoppen og derefter sende en SMS at du selv afhenter - så jeg kan have det klart til din afhentning - SMS da til mig på 22553616 for en aftale :-)

Som noget nyt bringer jeg også ud og leverer direkte i din postkasse, når din betaling er registreret - vel at mærke KUN hvis du bor indenfor Grindsteds bygrænse:-) 

Smykkehilsner

Vibeke

Vejsdesign by Vibeke Vejs
Sdr. Boulevard 249
7200 Grindsted
vejsdesign@mail.dk
tlf. +45 22553616